Nyt tuotteita 30-60% alennuksella!

yamarin.waterfront.fi palvelun käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet
2. Käyttöoikeus
3. Rekisteröityminen
4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
6. Tilaaminen
7. Tuotteiden hinnat
8. Toimitus
9. Peruuttaminen ja palautukset
10. Maksutavat
11. Muutokset
12. Riitojen ratkaisu

1. Sopimuksen osapuolet
Tämä sopimus muodostaa Innovaate Oy:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän buster.waterfront.fi-verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
Innovaate Oy (2445065-5)
yamarin.waterfront.fi, Iso-Heikkiläntie 6, 3.krs, 20200 Turku

2. Käyttöoikeus
Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille. Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle tai kolmannelle osapuolelle. 

Kaikki tällä sivustolla olevat tavaramerkit, tuotemerkit, logot, tekstit, kuvat ja ohjelmistot ovat, ellei toisin ole ilmoitettu, Innovaate Oyn tai sen tytäryhtiöiden omaisuutta, ja ne ovat kansainvälisten immateriaalilakien alaisia.

Kaikki tuotemerkkien, logojen, tekstien, kuvien ja ohjelmistojen käyttö on kiellettyä, ellei sitä ole sallittu edellä olevien perusteella.

Palvelussa saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. Tällaista linkittämistä käytetään kuitenkin ainoastaan käytettävyyden vuoksi, eikä Innovaate Oy ole vastuussa kyseisten sivustojen sisällöstä, tietojen tarkkuudesta tai tietosuojasta.

3. Rekisteröityminen
Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymislomakkeella. Käyttäjän tunnistautuminen tapahtuu käyttäjän sähköpostiosoitteella sekä järjestelmän luomaa salasanaa. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröitymisestä ei peritä maksua.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Palvelun tarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen Euroopan Unionin tietosuojalain mukaisesta käsittelystä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme saadaksesi asiasta lisätietoa.

6. Tilaaminen
Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

7. Tuotteiden hinnat
Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta. Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen ellei toisin mainita. Toimitamme kaikki yli 60 euron tilaukset veloituksetta Suomeen. Muille tilauksille toimitusmaksu Suomessa on 6,90 €/tilaus. Joidenkin tuotteiden kohdalla kuljetus saattaa olla halvempi. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista. Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR). Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Toimitus
Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa. Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

9. Peruuttaminen ja palautukset
Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti.
Palautuksen ehtona on, että
1) tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Innovaate Oy:lle viimeistään 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
2) tuote on käyttämätön,
3) tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja
4) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.
Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.

10. Maksutavat
Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista. Voit valita sinulle sopivimman maksutavan alla olevista vaihtoehdoista.

• Pankkien verkkomaksu
• Luottokorttimaksut

Tarjoamme kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Verkkopankkimaksut käsitellään luotettavan kumppanimme Paytrailin kautta. Maksun saajana näkyy Paytrail, ja Innovaate Oy mainitaan maksun viestikentässä.

Korttimaksamisen voit suorittaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB. Korttimaksut käsitellään luotettavan kumppanimme Paytrailin kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Verkkopalvelu: www.paytrail.com
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

11. Muutokset

Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa. Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua. Nämä käyttöehdot on viimeksi päivitetty 19.11.2019.

12. Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaisesti.